Projecte singular: Servint oportunitats
Projecte singular: Servint oportunitats
Projecte singular: Servint oportunitats

Projecte singular: Servint oportunitats

Davant els objectius marcats de PAI2 PALLARS, les mancances i peculiaritats de les nostres comarques de muntanya, així com l’actual situació sòcio-econòmica, ens plantegem afrontar nous reptes i actuacions que proporcionin, al col·lectiu dels joves noves oportunitats formatives que l’ajudin a la integració laboral. Apostem per poder mantenir la població dels Pallars, donant oportunitats a les noves generacions per tal que s’estableixin a la zona, amb condicions favorables i dignes, evitant que s’apartin totalment del sistema educatiu i motivant-los per continuar formant-se en nous itineraris professionals, efectius i propers a les oportunitats d’inserció al mercat laboral de les nostres comarques.

Aquest curs 2016-2017 hem iniciat el programa “Servint oportunitats” d’hoteleria i restauració per a nois i noies que per diferents motius no estan ni estudiant ni treballant. La intenció és proporcionar-los una formació amb caràcter professionalitzador que els doni uns coneixements bàsics per poder encaminar la seva vida i tenir més possibilitats de poder trobar feina, si pot ser a les nostres comarques on el turisme és una sortida laboral real.

El curs, que està dins dels programes singulars del SOC i Garantia Juvenil, és de 1000 hores distribuïdes en sis mesos i compta amb una formació general del món de l’hoteleria i la restauració, que es fa al mateix Hotel Pessets de Sort i amb diverses formacions específiques amb diferents entitats i emprenedors (Hotel Terradets, És Pallarès, Celler Terrer de Pallars, Associació Gastronòmica la Xicoia i la Formatgeria Casa Mateu), amb l’objectiu d’afavorir l’especialització de la formació i el contacte entre entitats, empreses i professionals de la zona, per tal de maximitzar l’aprenentatge i obtenir el màxim possible de contractes de treball.). Aquesta formació també la complementa, una orientació prèvia, l’acompanyament a la recerca de feina i la formació per l’autoocupació.

Servint oportunitats, un projecte de Pai2Pallars

Un curs forma joves del Pallars per oferir gent qualificada al sector de l’hoteleria

El projecte “Servint Oportunitats” dona sortida a joves amb vulnerabilitat educativa, sense cap formació professionalitzadora o amb dificultats d’inserció laboral
ACN | 03/03/2017 a les 11:12h

Vols més informació? Posa’t en contacte amb nosaltres: info@pai2pallars.com o al 973 650 133