Xerrades Pai2Pallars
Xerrades Pai2Pallars

PAI2 PALLARS ofereix diverses xerrades educatives d’acompanyament, on de manera molt pràctica donem eines que dotin de confiança als pares i mares en el repte de l’educació dels seus fills i filles.

Hem col·laborat amb dos programes del Consell comarcal del Pallars Sobirà: Servei d’Atenció i Suport a les Famílies (SASF) i Servei d’intervenció socioeducatiu itinerant (SISI).

Educació en valors

Vosaltres sou l’arc des del qual els vostres fills, com fletxes vivents, són impulsats cap endavant

Kahlil Gibran

Gestió del conflicte

Al passar per davant de la habitació del nostre fill/a veiem que està desordenada. Amablement, li diem que la reculli i ell/a ens diu “ja va”.

Al cap d’una estona l’habitació està igual. Augmenta la tensió, ens comencem a enfadar. En el nou”que ja va!!!” del nostre fill/a es denota cert grau d’ira… el conflicte queda instaurat”.

Els conflictes formen part de la convivència, són positius, ens permeten créixer, aprendre i desenvolupar millors maneres de relacionar-nos. Són una oportunitat!!

Normes i límits

Coherència, constància, fermesa, empatia, autocontrol emocional…..

Xerrada normes i límits, Pai2Pallars

Ús i abús de les tecnologies

El moment de comprar un mòbil no és quan el nostres fill/a ens el demani, sinó quan valorem que és responsable dins el seu entorn, que li serà d’utilitat i en farà un bon ús.

Ciberbulling, Grooming, Fishing, Xarxes socials (identitat digital), Revelació de dades personals o familiars, accés a continguts inapropiats, Sexting, xats/cites a cegues…

Vols més informació? Posa’t en contacte amb nosaltres: info@pai2pallars.com o al 973 650 133